Rekonstrukcija škole pri kraju

Radovi na rekonstrukciji objekta Osnovne škole “Bratstvo” trebalo bi da budu gotovi do kraja maja. Osim potpune rekonstrukcije škole, u toku su i radovi na izgradnji zatvorenog bazena.
“U toku su radovi na postavljanju podnog grejanja, izolaciji i postavljanju keramike, kao i radovi na uređenju fiskulturne sale. Prostora sada ima dovoljno i deca će raditi u dve smene. U okviru faze 2 ovog projekta škola je dobila deset novih učionica i anfiteatar, a ti radovi će biti realizovani od proleća iduće godine”, rekao je direktor OŠ “Bratstvo Dejan Kulundžić.

Obilazeći objekat, gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac najavio je i izgradnju novog vrtića u naselju Ćukovac.

“Radovi u OŠ “Bratstvo teku planiranom dinamikom. U sklopu objekta će, kada se sve završi biti i školski bazen. Ukupna vrednost radova koje finansira Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Srbije je preko 5 milona eura, a osim što smo investicijom želeli da obezbedimo nove, izvanredne uslove za učenike i nastavnike, biće prošireni i školski kapaciteti. Time trajno rešavamo problem tri smene koji u ovoj školi, zbog sve većeg broja učenika, postoji godinama unazad”, kazao je gradonačelnik Nihat Biševac. 

1 comment

  • / Reply

    Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Leave a comment